SPECIFICUL ACTIVITATII

SC DOUBLE D SERVCOM , are ca domeniu de activitate conform codului caen (8129) servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare , cu experienta in combaterea daunatorilor din anul 2003.

Societatea dispune de un depozit inchiriat de la SC Comatchim MDF 2006 SA, unde sunt depozitate produsele folosite in lucrarile ddd , utilajele de interventie si echipamentul de protectie.

Periodic ambalajele produselor utilizate (carton, plastic, sticla) precum si eventualele cadavre de sobolani descoperite in teren, precum si apele reziduale rezultate in procesul de neutralizare (cu soda calcinata), sunt ridicate conform contractului de SC Cartogate Group srl.

Restul activitatii propriuzise de igienizare (ddd), se desfasoara la sediul beneficiarilor ce au cu noi contracte de prestari servicii ddd.

STRUCTURA PERSONALULUI

Personalul SC DOUBLE D SERVCOM , are calificarea necesara pentru a desfasura toate procesele din cadrul organizatiei , la cel mai inalt standard calitativ , in functie de situatiile concrete intalnite in teren , pentru aceasta aducandu-si contributia un chimist , un dr.veterinar, un inginer zootehnist si operatori ddd.

CERTIFICATE ABILITARE PERSONAL CARE EFECTUEAZA PERSTATIILE DDD

 Societatea efectueaza periodic, pentru tot personalul, instructaje de specialitate si de protectie a muncii, pentru a fi la curent cu cele mai noi  proceduri si tehnici de specialitate.

ECHIPAMENTELE DE LUCRU SI DE PROTECTIE INDIVIDUALE UTILIZATE

Echipa de interventie (operatorii ddd), au in dotare si folosesc halate, salopete, cizme de cauciuc,  veste , masti, manusi, sepci, combinezoane impermeabile.

Periodic se executa instruirea pentru protectia muncii si instruirea pentru prevenirea si stingerea incendiilor, fapt consemnat in carnetele speciale , in colaborare cu SC Prodav Consulting srl.

Periodic se efectueaza examinarile medicale legale pentru medicina muncii , prin SC Best Line Servicii Medicale srl.                        

UTILAJELE SI AUTOVEHICULELE UTILIZATE

SC DOUBLE D SERVCOM, foloseste in lucrarile ddd, pompe de joasa presiune marca Volpi de 10 litri ,Birchmeier de 5 litri si atomizoare Cifarelli si Solo, precum si aparate  ULV pentru lucrarile de dezinfectie biohazard , in functie de suprafetele si specificul obiectivelor tratate , onorand si tratamente avio (tratamente efectuate cu elicopterul) pentru suprafetele exterioare de peste 500 hectare.

SUBSTANTELE UTILIZATE PENTRU EFECTUAREA OPERATIILOR DE DEZINFECTIE , DEZINSECTIE SI DERATIZARE.

  • chemgene HLD4H   
  • k othrine wg 250
  • k othrine Profi EC 250
  • k othrine sc 25
  • max force gel
  • solfac EV   50
  • racumin Foam (sprei 500 ml)
  • rodex pasta
  • vertox pasta    

Pentru toate produsele folosite exista avize sanitare si fise tehnice in termen.

Pe langa produsele mai sus prezentate , mai pot fi folosite si altele , in functie de specificul lucrarii si a gradului de infestare.      

PROGRAMUL DE LUCRU

Programul de lucru este de 24 ore / zi de luni pana sambata , in functie de disponibilitatea beneficiarilor, ziua si noaptea.

Apa reziduala rezultata este colectata periodic de SC Cartogate Group srl (societate specializata in colectarea apei reziduale rezultate in urma neutralizarii, a ambalajelor substantelor insecticide , pesticide sau raticide si a cadavrelor de soaareci- sobolani intoxicati in teren).

MODUL DE TRATARE SI MONITORIZARE A RECLAMATIILOR PRIMITE DE LA BENEFICIAR

Exista mai multe niveluri de identificare a neregulilor si observatiilor din teren.

Primul este chiar pe procesul verbal folosit ce include rubrici de ‚’’observatii’’ pentru fiecare operatiune in parte (dezinfectie, dezinsectie si deratizare) dar si rubrica observatii generale pentru  aspectul locatiei in ansamblu.

Se tine , in acelasi timp , legatura (telefonic) cu toti beneficiarii si orice problema aparuta, este rezolvata in cel mai scurt timp posibil.

Totodata SC SRAC CERT , societatea la care suntem certificati din punct de vedere al calitatii si madiului, efectueaza audit la punctul nostru de lucru solicitand chestionare din teren de la beneficiari pentru a monitoriza intreaga activitate.

PROGRAM DE CONFORMITATE ISO 9001-2008 SI ISO 14001-2006

SC DOUBLE D SERVCOM SRL este certificata de catre SRAC pe sistmele de calitate si de mediu.

PORTOFOLIUL DE CLIENTI

Societatea noastra a acumulat o vasta experienta atat prin interventiile la unitati de stat (primarii , scoli , spitale , penitenciare , birouri administrative –  pentru toate acestea punand la dispozitie catalogul nostru din sistemul de licitatii publice SICAP) , cat si la unitati private (depozite en-gros , unitati de tip hipermarket , restaurante , hoteluri , etc).